KUKA OLEN

Hei! Olen Miia Mattila, 49v. voimanainen, herkkä sielu, empaattinen härkä, oman onneni seppä. Olen healeri, yrittäjä, muotisuunnittelija ja taivaanrannan maalari. Olen myös kolmen vilkkaan pojan äiti ja elämän opas. Ennen kaikkea olen oppinut nauttimaan elämästäni ja luomaan oman, onnellisen todellisuuteni. 

Perustaessani MIAM® brändiä, tiesin jo haluavani tehdä jotain suurenmoista. Luonnonmateriaaleista tehdyt vaatteet ovat ihania ja niiden suunnittelu on inspiroivaa ja luovuudelleni upea väylä. Kuitenkin elämässä on kyse jostain suuremmasta. Olemme enemmän kuin osiemme summa. Ennen kaikkea, olemme kaikki jollain perustavalla tavalla yhtä, samasta tähtipölystä syntyneet. Halusin luoda puitteet, joissa tarjota jotain merkityksellistä, pysähdyttävää ja sielua hivelevää. Tästä syntyi ajatus MIAM® Soul Journey polusta.


.
 

OMA POLKUNI

Oma polkuni alkoi yli 10 vuotta sitten, muutettuani 16 jenkkivuoden jälkeen takaisin Suomeen. Identiteettikriisi sysäsi minut itsetutkiskelun polulle. Psykoterapia oli hyvä alku, mutta hain lisää syvyyttä regressioterapiasta (entiset elämät), energiahoidoista, enkelihoidoista ja meditaatiosta sekä joogasta. Intensiivisen energiahoidon aikana, koin jotain suurenmoista: henkisen yhteyden maailmankaikkeuteen, valtavan rakkauden ja myötätunnon opetuksen, jonkinlaisen sielun kotiinpaluun.

Kokemus oli pysähdyttävä. Hunnun takana oli todellakin jotain. Löysin tukea kokemukselleni muinaisten kulttuurien opeista aina kvanttifysiikkaan asti. Kaikelle löytyi selitys, joka puolestaan loi uusia kysymyksiä. Koko kosmos uusine lakeineen tuntui avautuvan. 

Oma polkuni on ollut upea. Kokemukseni vei minut opiskelemaan Pranic healing ja Reiki energiahoitajaksi ja henkinen matkani jatkuu ja syvenee entisestään. Vie aikansa, ennen kuin vanhat tavat, uskomukset ja kaavat vaihtuvat uusiin. On tärkeää, että niiden tilalle tulee toisenlaisia rutiineja ja uudenlaisia ajatuksia, joita seuraa uudenlaiset tunteet. Onnellisuus. Kiitollisuus. Ilo. 

Olen juuri tässä hetkessä siellä missä minun kuuluukin olla. Menneillä ei ole merkitystä ja tulevaisuus on auki. Vain tässä hetkessä olen olemassa juuri nyt ja voin tehdä sydämen valintoja, joilla luon haluamani tulevaisuuden.


MiiaOMA OPISKELU- JA TYÖTAUSTANI

Kansainvälinen Kangen jälleenmyyjä
Young Living Brand Partneri
Reiki - Siw Backa
Arhatic Yoga - Institute for Inner Studies
MIAM Clothing Company® perustaja ja suunnittelija
Muotisuunnittelija - Helsinki Design School
Pranic Healing hoitaja - Institute for Inner Studies
Markkinointijohtaja - Extended DISC International
Solubiologian opintoja - UMBC, University of Maryland, Baltimore County, Yhdysvallat
Luonnontieteiden kandidaatti -  Stevenson University, Yhdysvallat


HALUATKO KUULLA LISÄÄ?