YOUNG LIVING TYÖNÄ

LIIKETOIMINTA

Oletko kiinnostunut lähtemään mukaan tekemään hyvää ja ansaitsemaan sillä? En voi sanoin kuvailla, kuinka mielekästä ja tärkeää tämä työ on. Voit lähteä kevytyrittäjäksi ja samalla aloittaa puhtaan ja onnellisen elämäntavan, jota lähdet opettamaan myös muille.

  • Kaikki, mitä olet kuullut verkostomarkkinoinnista, kannattaa nyt laittaa sivuun, sillä kauniisti rakennettu verkosto on koko Young Livingin sydän. Se tukee ja kannustaa itsenäisiä yrittäjiään alusta saakka, se sykkii energiaa kaikille sen jäsenille, se kannustaa yhteistyöhön ja yhteisöllisyyteen ja ennen kaikkea, se palkitsee ja kunnioittaa sen jäseniä avokätisesti ja ylenpalttisella runsaudella, palkkioilla ja lahjoilla.
  • Miltä tällainen verkosto kuulostaisi elämässäsi, saatikka sitten työyhteisönäsi?
  • 30 vuotta tällaista verkostoa rakentamassa ollut Young Living on laajentunut yli 160 maahan ja yli 6 miljoonaan jäseneen.
  • Se on rakentanut tuotesarjaansa ekologisesti ja eettisesti, sekä maapalloa että ihmisiä kunnioittaen.
  • Sen jäsenet eivät pelkästään myy sen tuotteita, vaan elävät sen opettamaa luonnonmukaista ja onnellista elämäntapaa.
  • Se on todellista kevytyrittäjyyttä, sillä kaikki markkinointimateriaali, tuotteet, logistiikka ja muut kustannukset hoidetaan puolestasi. Et tarvitse varastoa tai suurta alkupääomaa (100-200€), suosittelet vain tuotteita ja elämäntapaa eteenpäin. Voi aloittaa ilman toiminimeä vaikka heti.

Jos olet kiinnostunut Young Living liiketoiminnasta,  YL tarjoaa yrittäjähenkisille jäsenilleen upean mahdollisuuden siihen. Jokainen voi henkilökohtaisesti tai yrityksenä aloittaa jälleenmyymisen. Työn voi lopettaa milloin haluaa ja rakentamansa organisaation voi myydä tai sen voi jättää jälkeläisilleen perintönä, kuten minkä tahansa yrityksen. Jos olet valmis työskentelemään itsenäisesti, mahtavan kansainvälisen porukan tukemana, palkitseva ja alan johtava palkkiojärjestelmä auttaa sinua tämän saavuttamisessa. Palkkiojärjestelmä pitää huolta Young Living -perheestä ja on yksi esimerkki lisää heidän sitoutumisestaan kaikkinaisen hyvinvoinnin edistämiseen. YL on maksanut palkkioitaan säntillisesti jo 30. vuoden ajan. 

Täällä Suomessa meitä Young Living jäseniä on tällä hetkellä n. 5000. Young Living rantautui Suomeen kymmenisen vuotta sitten ja Suomesta löytyy jo muutama Diamond tason tekijä.

Yhdessä jatkamme Gary & Mary Youngin aloittamaa hyvinvoinnin vallankumousta, jossa viemme hyvinvointia eteenpäin, yksi perhe kerrallaan, vuode 2023 tavoitteena 10000 jäsentä. Lähdetkö mukaan?1. Luo perusta
Young Livingin palkkiojärjestelmä on suunniteltu tuomaan yltäkylläisyyttä ja runsautta jäsenilleen. Voit aloittaa "kerro kahdelle kaverille" tasolta ja lähteä viemään hyvyyttä eteenpäin pienimuotoisesti. Kerro kahdelle, jotka kertovat kahdelle, jotka kertovat kahdelle....Helppoa ja niin antoisaa. Samalla kun autat ystäviä ja tuttujasi, rakennat myös itsellesi tulevaisuutta. 

2. Rakenna liiketoimintaa
Sen jälkeen, kun olet kokenut oman liiketoiminnan tuomat edut, voit jakaa tämän kokemuksen muiden kanssa. Kasvata liiketoimintaasi hankkimalla omaan organisaatioosi lisää jäseniä ja menesty yhdessä muiden kanssa. Tässä vaiheessa viet jo hyvinvointia isosti eteenpäin. Voit tehdä sitä "vaikuttaja" -tyyppisesti somessa tai kasvotusten omassa verkostossasi, messuilla ja online tapahtumissa.

3. Kehity johtajaksi
Kun oma liiketoimintasi on vakaalla pohjalla ja olet halukas edistämään hyvinvointia Young Livingin tuotteilla, olet valmis viemään ajatusta maailmalle auttamalla muita menestymään.

Alla on Young Living 2020 Globaali Ansiotilasto yhdellä katsauksella. Tekemäsi työn määrä tuo sinulle juuri itse ansaitsemasi palkkion. Lisäksi järjestelmä ruokkii yhteistyötä jälleenmyyjien välillä, sillä jokainen vakaan organisaation rakentanut jälleenmyyjä ansaitsee osuuden yhteisestä potista, johon vaikuttaa koko globaali myynti. 

Jos olet halukas kuulemaan lisää, otathan meihin yhteyttä info@miamclothing.com. Järjestämme sinulle täysin ilmaisen perehdytyksen ja koulutuksen Young Living Brand Partneriksi MIAM Soul Journey -tiimissä. MINXS OY/MIAM Soul Journey ID # 27139774.

Tervetuloa mukaan!

Miia

TULE JA OPI LISÄÄ! KAIKKI KOULUTUS ON ILMAISTA JA VOIT MILLOIN VAIN LOPETTAA JÄSENYYDEN, JOS SE EI TUNNU OMALTA. LÄHETÄ LOMAKKEELLA TIETOSI, NIIN ALOITETAAN ENSIMMÄINEN INFO TILAISUUS. SE PIDETÄÄN WHATSAPP KUTSUJEN MUODOSSA, JOLLOIN VOIT VIIKONLOPUN AIKANA KATSOA INFO VIDEOT JUURI SILLOIN KUN SINULLE SOPII.

WHATSAPP KUTSUT JOKA LA-SU klo 11:00