MITÄ ON MIAM® SOUL JOURNEY

MIAM Soul Journey on matka sisimpään sekä elämäntapamuutos luonnollisempaan elämään. Silloin kun henkinen matka ja energeettinen puhdistus alkaa, on hyvä huolehtia myös kehon sekä ulkoisen ympäristön terveydestä. MIAM Soul Journey polku eteneekin yhdessä kehon sekä kodin puhdistamisen myötä. Young Living tarjoaa erittäin laajan valikoiman puhtaita ja luonnonmukaisia ravintolisiä, kodinhoitotuotteita sekä eteerisiä öljyjä, jotka tukevat matkaasi sisimpään.  

Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin ja hengellisesti kohottaviin tarkoituksiin. Young Living on ollut eturintamassa tuomassa tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille ja valistanut miljoonia ihmisiä eteeristen öljyjen käyttämisen hyödyistä. Eteeristen öljyjen renesanssi onkin suurelta osin Young Livingin maailmanlaajuisen verkoston ansiota.

Koska öljyt eristetään pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne eristetään. Kun kädessäsi on pullo tehokasta YL eteeristä öljyä, ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus.

OMA POLKUSI  

Oma polkusi on aina henkilökohtainen, mutta jokainen MIAM® Soul Journey polku alkaa lempeästi tutustumalla eteeristen öljyjen maailmaan. Eteerinen öljy on aromaattinen, nopeasti haihtuva öljy. Sitä on kaikissa kasvin osissa, kuten kukissa, lehdissä, varsissa, juurissa, hedelmissä ja pihkassa. Eteerinen öljy saadaan kasvista tislaamalla.

Eteerisiä öljyjä kutsutaan nimellä essential (välttämätön), koska ne ovat kasvien elämän lähde, niiden "veri". Eteeriset öljyt suojaavat kasvia ympäristön uhkilta. Käyttämällä eteerisiä öljyjä voit ajatella valjastavasi kasvin suojaavat voimat omaan käyttöösi. Jokaisella kasvilla on kemiallinen koostumuksensa, joten jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita mekin voimme käyttää hyvinvointimme tueksi jokapäiviäisessä elämässämme.

Eteeristen öljyjen ainesosilla voidaan erityisesti aktivoida tunne-elämän tasapainoa. Eteerisillä öljyillä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta jokaisen kokemus öljystä on henkilökohtainen ja se on koettava itse. 

MIAM® Soul Journey polulla voit aloittaa kevyesti, tutustumalla muutamaan öljyyn. Kun valitsemasi tuote saapuu, käymme sen yhdessä läpi ja opastan sinua öljyjen käytön kanssa. Arkiöljyillä pääset hyvin alkuun ja opettelemaan uutta elämäntapaasi. Seuraavassa vaiheessa lähdemme myös tutustumaan muihin öljypohjaisiin luonnontuotteisiin, joilla saamme ympäristösi myrkyttömäksi.

Seuraavien kuukausien aikana, muutamme myös kotiasi luonnonmukaisemmaksi, eteerisiin öljyihin pohjautuvien puhdistus- ja pyykinpesuaineiden avulla. Tämä on tärkeä osa matkaasi. Ympärillä oleva kaos usein peilaa sisäistä maailmaamme ja toisin päin ja se on hyvä saada järjestykseen heti prosessin alussa. Lue lisää "Uudista kotisi" prosessista täältä.

Tämän jälkeen olet valmis juuri sinulle räätälöidylle polulle. Tutkimme sinun omaan tilanteeseesi sopivia Young Living tunneöljyjä ja pääset halutessasi mukaan MIAM® Soul Journey ryhmän lisäksi suurempaan verkostoon, jossa saat tukea muilta kokeneilta öljyilijöiltä. Olemme avoin ryhmä mahtavia, sydämellisiä tyyppejä, jokainen omalla matkallaan. Jokaisella on oma tarina, vinkkejä öljyjen käytöstä ja olka johon nojata. Olet tervetullut tähän ryhmään, jos haluat.


MITEN ÖLJYJÄ KÄYTETÄÄN?

Eteerisiä öljyjä voi käyttää tuoksuttelemalla suoraan pullosta tai diffuuserista, hieromalla iholle tai ravintolisiksi luokiteltuja plus öljyjä myös sisäisesti. Hajuaistimme avulla ne aktivoivat aivojemme hermojärjestelmää, tunteiden ja muistin keskusta. Vaikuttamalla tunteisiimme, tunnelukkoihin, vanhoihin uskomuksiin ja kaavoihin, niillä voi olla vapauttavakin vaikutus. Tunteita tukemalla, ne auttavat sinua uskomaan itseesi, rohkaisevat sinua eteenpäin polullasi ja voivat tarjota kauniita henkisiä kokemuksia. 

Eteerisistä öljyistä tulee elämäntapa, jossa ne ovat mukana niin arjessa kuin reissussa. Niistä on erityistä helpotusta lapsiperheiden arjessa, niin kuin nuorten ja aikuistenkin tukena, itsetunnon, rohkeuden ja positiivisten ajatusten vahvistamisessa. Kotonamme jokainen päivä alkaa kutsuvalla ja piristävällä appelsiiniöljyllä, keittiön pöydän diffuuserissa. Aamupalaa nauttiessa, koko perheemme saa nauttia raikkaasta sitruksen tuoksusta.  Öljyihin tutustuminen kannattaakin aloittaa "arkiöljyistä", joista on hyötyä jokapäiväisessä elämässä.

MIKSI JUURI YOUNG LIVING ÖLJYT?

Young Living on upea, sydän edellä kulkeva eteeristen öljyjen tuottaja ja edelläkävijä. Se on miljardiluokan perheyritys, joka on loistanut arvoillaan jo 30. vuoden ajan. Sillä on yli 6 miljoonaa jäsentä, joista jokaisella on oikeus, mutta ei velvollisuutta myydä tuotteita eteenpäin. Vain 10% on valinnut tehdä liiketoimintaa, loput 90% jäsenistä ovat ainoastaan onnellisia luonnontuotteiden käyttäjiä. Sinulla MIAM® Soul Journey asiakkaana on myös mahdollisuus jonain päivänä viedä hyvää eteenpäin, jos niin tahdot. Velvollisuutta siihen ei kuitenkaan ole, eikä se ole polkumme lähtökohta.

Eteerisiä öljyjä on moneen lähtöön. Markkinoilta löytyvä, aidolta kuulostava öljy voikin olla jatkettua muilla aineilla. Young Living on luonut oman seed to seal® -laatustandardin, joka on luomuakin korkeampi. 

Young Living ei koskaan käytä synteettisiä lisäaineita, halpoja täyteaineita eikä epäpuhtauksia, vaan tuotteet ovat 100% puhtaita, aitoja eteerisiä öljyjä, joihin on käytetty koko kasvin jalanjälki. Mitään ei ole jätetty pois, eikä mitään ylimääräistä ole lisätty. 

Lisäksi,

  • ne tuotetaan luonnonmukaisesti ilman kemiallisia kasvinsuojeluaineita
  • ne eivät kuormita ympäristöä, eivätkä lisää kemikaalikuormaa maailmassa
  • ne eivät tuhoa luontoa, esim. raaka-aineita ei ole kerätty epäeettisesti 

Young Living tuotteet ovat jäljitettäviä ja saat helposti selville sen, mistä tuote ja koko sen tuotantoketju on peräisin. Eteeriset öljyt tuotetaan Young Livingin omilla farmeilla (jonne voi kuka tahansa mennä käymään) sekä kumppanuusmaatiloilla. Tuotantoketju hankinnasta valmistukseen noudattaa vastuullisuutta, ympäristöystävällisyyttä sekä kestävän kehityksen periaatteita.

Lue laatustandardeista lisää täältä:


HALUATKO KUULLA LISÄÄ?