YOUNG LIVING & MIAM

YOUNG LIVING on aloittanut hyvinvoinnin vallankumouksen maailman puhtaimpiin eteerisiin öljyihin pohjautuvilla luonnontuotteillaan jo yli 30 vuotta sitten. MIAM haluaa olla osana vallankumousta ja tuoda nämä arvokkaat tuotteet kaikkien asiakkaidensa saataville. Voit tilata luonnontuotteet suoraan Young Livingin sivuilta. 

Jotta saat tuotteet tukkuhinnoin, voit liittyä helposti jäseneksi tästä:

1. (Asiakas) jäsen - teet kertatilauksia silloin kun haluat. Ei sitoutumisia, ei bonuksia. (voit sanoa ei aloituspakkaukselle ja ER jäsenyydelle rekisteröityessäsi)

2. (ER) Essential Reward kk jäsen - tilaat tuotteita joka kk ja kerrytät bonuksia, jopa 25% takaisin. Valitse aloituspakkaus ja klikkaa kyllä "ER" jäsenyys.

Kummankin jäsenyyden voit lopettaa milloin haluat. Voit myös aloittaa kertaostoilla (1. jäsenyys) ja myöhemmin liittyä kk tilaajaksi. Jokaisella Young Living jäsenellä on oikeus, mutta ei velvollisuutta viedä hyvää eteenpäin ja ryhtyä jälleenmyyjäksi. Kumpikaan jäsenyys ei kuitenkaan velvoita liiketoimintaan. 

Liittyessä jäseneksi, käytä "sponsori" numeroa 27139774, jotta pääset hyötymään MIAM tiimin eduista.

LIITY TÄSTÄ

Mikä parasta, voit myös itse lähteä viemään hyvää eteenpäin. Jokaisella Young Livingin 6:lla miljoonalla jäsenellä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, myydä tuotteita eteenpäin. Kun olet huomannut muutoksen omassa elämässäsi, sen todennäköisesti huomaavat toisetkin. Opastamalla heitä luonnonmukaiseen elämäntapaan pääset osaksi suurempaa yhteisöä, joka haluaa tehdä hyvää tässä maailmassa. Tämä on upea mahdollisuus, jos haluat tehdä jotain merkityksellistä.

SIEMENSTÄ SINETTIIN LAATULUPAUS - SEED TO SEAL®

Miksi olemme valinneet Young Living eteeriset öljyt? Siemenestä sinettiin laatustandardi on huippuluokkaa ja ohittaa Luomustandardin. Miksi se on niin oleellista?

  1. SIEMEN - Siemenen on oltava terve, jotta saadaan terve kasvi, josta puhdas ja terve eteerinen öljy. On tunnettava siemenet. Young Living on tutkinut siemeniä, kasveja ja öljyjä 30 vuotta.
  2. VILJELY - Maaperän on oltava puhdas. Young Living käyttää joko neitseellistä maata (itse raivatut farmit) tai kumppanuusfarmeja, joilla ei ole koskaan viljelty käyttäen synteettisiä lannoitteita. EU:n luomusertifikaatti vaatisi vain 3-4. vuoden siirtymän luomuun. Se ei riitä Young Livingille, vaan maaperän on oltava ollut aina myrkytön.
  3. SADONKORJUU - Se tehdään aina kasvin ehdoilla. Milloinkaan ei korjata satoa liian aikaisin, vaikka tuote olisikin loppu varastosta. Pilalle mennyt sato tarkoittaa sitä, että odotetaan vuosi ennen kuin seuraavan kerran saadaan sen sadon tuotteita. "Out of stock" -ilmoitus onkin YL:n parhain laatulupauksen merkki!
  4. TISLAUS - Tislaus on koko prosessin herkin kohta. On erityisen tarkkaa ja jokaiselle kasville omanlainen prosessi, jotta saadaan kaikki, koko kasvin molekyylit tislattua mukaan öljyyn. Young Livingille on tärkeää, että koko kasvin jalanjälki tulee öljyyn.
  5. TUTKIMUS JA PUHTAUS - Kun öljy on saatu tislattua, menee se laboratorioon tutkittavaksi. Young Livingillä on oma valtava laboratorio Utahissa, jossa öljyt tarkistetaan ja varmistetaan että kaikki kasvin kemikaalien määrät pysyvät raja-arvoissa. Koska alalta puuttuu hyvän öljyn standardit, luo Young Living omat korkeat standardit ja onkin alan johtava öljyjen tuottaja. Kenelläkään muulla ei ole 30 vuoden ajalta tutkimustietoa ja laajaa laboratoriokirjastoa.
  6. PULLOTUS JA SINETÖINTI - Viimeisenä öljy vihdoin pullotetaan ja sinetöidään Seed to Seal® -standardin omaavaksi öljyksi. Se on saatavilla suoraan Young Livingin verkkokaupasta kotiisi.