YOUNG LIVING & MIAM

YOUNG LIVING on aloittanut hyvinvoinnin vallankumouksen 100% luonnollisiin eteerisiin öljyihin pohjautuvilla luonnontuotteillaan jo yli 30 vuotta sitten. MIAM haluaa olla osana vallankumousta ja tuoda nämä arvokkaat premium tuotteet kaikkien asiakkaidensa saataville. 

Young Living on eteeristen öljyjen edelläkävijä, maailman ensimmäinen ja suurin eteeristen öljyjen tuottaja, jolla on omat maatilat, laboratoriot sekä luomuakin korkeammat laatustandardit. Se on valinnut toimintatavakseen verkostomarkkinoinnin, jotta premium öljyjen ostaja saa aina tuekseen öljyoppaan ja verkoston kokeneita ihmisiä. Se on vienyt hyvää eteenpäin jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Sinä aikana, sen verkosto on kasvanut yli 6. miljoonan käyttäjän maailmanlaajuiseksi verkostoksi ja miljardiluokan yritystoiminnaksi. Jokaisella jäsenellä on oikeus ja mahdollisuus viedä hyvää eteenpäin, tulemalla itse jälleenmyyjäksi. Yhdelläkään jäsenellä ei kuitenkaan ole velvollisuutta lähteä mukaan liiketoimintaan ja suurin osa, 90% jäsenistä onkin vain onnellisia Young Living asiakkaita. 

MIAM asiakkaana voit liittyä huoletta jäseneksi, tehdä kertaostoksia ja tutustua upeisiin ja laadukkaisiin premium tuotteisiin. Jos myöhemmin haluat viedä hyvää eteenpäin omille tutuillesi, on se vielä silloinkin mahdollista. 

Jos olet kiinnostunut MIAM® Soul Journey polusta ja itsesi kehittämisestä, tukevat öljyt ja öljypohjaiset puhdistusaineet polkuasi koko matkan ajan. Luomme sinulle sitä varten ER -jäsentilin, jolloin saat automaattisesti valitsemasi tuotteet suoraan kotiisi kerran kuukaudessa. Olethan meihin yhteydessä, niin luomme tilin yhdessä.

OLETKO KIINNOSTUNUT:

A. MIAM® Soul Journey polusta - itsensä kehittämisestä

B. vain YOUNG LIVING luonnontuotteista

 1. KERTAOSTOINA silloin tällöin (ei kk tilaajana)
 2. ER JÄSENYYS: Essential Rewards Bonus ohjelmasta  (kk tilaajana, jolloin saan tuotteina takaisin 10-25% ostoistani). Valitse liittyessä "kyllä" ER jäsenyydelle.
C. YOUNG LIVING jälleenmyyjän työstä

Jäseneksi voit liittyä helposti:

1. (Asiakas) jäsen - teet kertatilauksia silloin kun haluat. Ei sitoutumisia, ei bonuksia. (voit sanoa ei aloituspakkaukselle ja ER jäsenyydelle rekisteröityessäsi). Käytä MIAM sponsori/suosittelija ID 27139774.

2. (ER) Essential Reward kk jäsen - tilaat tuotteita joka kk ja kerrytät bonuksia, (ensimmäiset 3kk saat 10%, sen jälkeen saat kahteen vuoteen saakka 20% ja lopulta 25% tilaustesi arvosta takaisin bonuspisteinä). Valitse aloituspakkaus ja klikkaa kyllä "ER" jäsenyydelle. Tämä jäsenyys mahdollistaa jälleenmyynnin, mutta ei velvoita siihen. Käytä MIAM sponsori/suosittelija ID 27139774.

Kummankin jäsenyyden voit lopettaa milloin haluat. Voit myös aloittaa kertaostoilla (1. jäsenyys) ja myöhemmin liittyä kk tilaajaksi. Jokaisella Young Living jäsenellä on oikeus, mutta ei velvollisuutta viedä hyvää eteenpäin ja ryhtyä jälleenmyyjäksi. Kumpikaan jäsenyys ei kuitenkaan velvoita liiketoimintaan.

Liittyessä jäseneksi, käytä "sponsori" numeroa 27139774, jotta pääset hyötymään MIAM tiimin eduista.

LIITY TÄSTÄ

SIEMENSTÄ SINETTIIN LAATULUPAUS - SEED TO SEAL®

Miksi olemme valinneet Young Living eteeriset öljyt? Siemenestä sinettiin laatustandardi on huippuluokkaa ja ohittaa Luomustandardin. Miksi se on niin oleellista?

 1. SIEMEN - Siemenen on oltava terve, jotta saadaan terve kasvi, josta puhdas ja terve eteerinen öljy. On tunnettava siemenet. Young Living on tutkinut siemeniä, kasveja ja öljyjä 30 vuotta.
 2. VILJELY - Maaperän on oltava puhdas. Young Living käyttää joko neitseellistä maata (itse raivatut farmit) tai kumppanuusfarmeja, joilla ei ole koskaan viljelty käyttäen synteettisiä lannoitteita. EU:n luomusertifikaatti vaatisi vain 3-4. vuoden siirtymän luomuun. Se ei riitä Young Livingille, vaan maaperän on oltava ollut aina myrkytön.
 3. SADONKORJUU - Se tehdään aina kasvin ehdoilla. Milloinkaan ei korjata satoa liian aikaisin, vaikka tuote olisikin loppu varastosta. Pilalle mennyt sato tarkoittaa sitä, että odotetaan vuosi ennen kuin seuraavan kerran saadaan sen sadon tuotteita. "Out of stock" -ilmoitus onkin YL:n parhain laatulupauksen merkki!
 4. TISLAUS - Tislaus on koko prosessin herkin kohta. On erityisen tarkkaa ja jokaiselle kasville omanlainen prosessi, jotta saadaan kaikki, koko kasvin molekyylit tislattua mukaan öljyyn. Young Livingille on tärkeää, että koko kasvin jalanjälki tulee öljyyn.
 5. TUTKIMUS JA PUHTAUS - Kun öljy on saatu tislattua, menee se laboratorioon tutkittavaksi. Young Livingillä on oma valtava laboratorio Utahissa, jossa öljyt tarkistetaan ja varmistetaan että kaikki kasvin kemikaalien määrät pysyvät raja-arvoissa. Koska alalta puuttuu hyvän öljyn standardit, luo Young Living omat korkeat standardit ja onkin alan johtava öljyjen tuottaja. Kenelläkään muulla ei ole 30 vuoden ajalta tutkimustietoa ja laajaa laboratoriokirjastoa.
 6. PULLOTUS JA SINETÖINTI - Viimeisenä öljy vihdoin pullotetaan ja sinetöidään Seed to Seal® -standardin omaavaksi öljyksi. Se on saatavilla suoraan Young Livingin verkkokaupasta kotiisi.


Young Livingin historia ja saavutukset

Young Living on eteerisiin öljyihin keskittynyt yritys. He ovat inspiroineet ihmisiä hyvinvoivaan, merkitykselliseen ja rikkaaseen elämään tislaamalla luonnon suuria lahjoja eteerisiksi öljyiksi jo 25 vuoden ajan. Alan johtavana yrityksenä he näyttävät muille esimerkkiä Seed to Seal® -laatustandardivaatimuksellaan. Laatustandardivaatimukset sekä suojelevat planeettaamme että varmistavat tuotteiden autenttisuuden ja puhtauden. Jäsenet voivat aina käyttää ja jakaa tuotteita luottavaisin mielin ja hyvällä omallatunnolla.

YL perustettiin vuonna 1994 ja on ollut eteeristen öljyjen markkinajohtajia jo 25 vuoden ajan. Tässä on hieman lisää historiasta.

Vuonna 1989 perustaja D. Gary Young kylvi ensimmäiset laventelisiemenet pienelle maapläntille Washingtonin Spokanessa. Viiden vuoden päästä Gary ja Mary Young muuttivat yrityksensä, Young Living Essential Oilsin, Rivertoniin Utahiin, ja sen jälkeen Lehiin, josta tuli yrityksen pysyvä kotipaikka. Koska kiinnostus eteerisiä öljyjä kohtaan kasvoi kasvamistaan, Young Living päätti suunnitella ja rakentaa Yhdysvaltojen suurimman ja viimeisintä teknologiaa hyödyntävän eteeristen öljyjen tislaamon. Yrityksellä on myös monia omia maatiloja sekä maatilakumppaneita ympäri maailman. Yritys on vuosien mittaan kasvanut markkinajohtajaksi eteeristen öljyjen ja eteerisiä öljyjä sisältävien tuotteiden saralla.

26 globaalia toimistoa ja Experience Centeriä, lukuisia jakelukeskuksia, joista lähtee tuotteita yli 150 maahan

YL toimistoja on viidessä maanosassa ja maatiloja jokaisessa maanosassa Etelämannerta lukuun ottamatta.

Yli 600 huipputuotetta 

 • Yli 270 eteeristä öljyä ja öljysekoitusta, jotka on valmistettu Seed to Seal® -laatusitoumuksen mukaisesti
 • Yli 60 Savvy Minerals meikkiä, ettei sinun tarvitse tehdä kompromisseja kauneutesi suhteen
 • Omat tuotesarjat lapsille, vauvoille ja miehille,
 • Thieves-kodinpuhdistustuotteet, jotka takaavat kemikaalivapaan kodin.

Vuodesta 2015 tuotteita on myyty yli US$1 miljardin edestä vuosittain, ja vuodesta 2017 US$1.5 miljardin edestä

Yli 1 miljoonaa uutta jäsentä vuonna 2018; yhteensä yli 6 miljoonaa jäsentä

Yli 3 300 Young Livingin missioon, visioon ja arvoihin sitoutunutta työntekijää

Heidän visio on yksinkertainen: he haluavat tuoda Young Livingin eteeriset öljyt jokaiseen kotiin maailmassa. Kun visio, missio, tekemisen merkityksellisyys, arvot - laatu, kestävä kehitys ja rehellisyys - yhdistetään, heidän käsissään on valtava voima, joka johtaa globaaliin hyvinvointivallankumoukseen.
Young Living äänestettiin juuri Utahissa "parhaaksi yritykseksi, jossa tehdä töitä". Young Livingillä on myös palkintoja kerännyt media, design ja viestintätiimi. Sen lisäksi Utahin Monassa sijaitsevalla Young Living Lavender Farm and Distillery -maatilalla elää palkittuja Percheron-hevosia.

Lue lisää Young Living yrityksestä täältä.


YOUNG LIVING TUTUKSI

MAATILAT

23 omaa ja kumppanuusmaatilaa

Bella Vista Farm on uusin maatilakumppani. Italian Reggio Calabriassa sijaitsevalla maatilalla tuotetaan eteeristä Bergamot-öljyä.
Vuonna 2018 Espanjassa sijaitseva Vida de Seville Distillery ja Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa sijaitseva Labbeemint Partner Distillery liittyivät Young Livingin kumpaanuusmaatilaperheeseen. Vida de Seville -maatilalta he saavat eteerisiä Cistus-, Frankincense- ja Myrrh-öljyjä; Labbeemint taas valmistaa eteerisiä Peppermint- ja Spearmint-öljyjä.
Young Living omistaa maatiloja ja sillä on kumppanuusmaatiloja esimerkiksi Kanadassa, Ecuadorissa, Omanissa, Filippiineillä, Taiwanissa, Australiassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Bulgariassa, Kroatiassa ja Etelä-Afrikassa. Suunnitelmissa on perustaa ainakin viisi uutta maatilaa ja/tai kumppanuusmaatilaa vuoteen 2024 mennessä.

Lue lisää Sead to Seal® -laatutakuusta täältä.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?